La nostra escola Centre Superior de Formació Professional es una nova escola de Formació Professional que ofereix graus mitjà i superior en àrees d´Hoteleria i Turisme, Esport i Lleure i Business & Màrketing. Aspira a ser un referent en la Educació i preparació acadèmica superior dels alumnes.

La nostra entitat és una Institució Acadèmica Internacional que té com a objectiu proporcionar una formació reglada del més alt nivell en excel·lència acadèmica i pràctica professional en sectors econòmics amb una gran demanda de professionals d’alta qualificació. Ambientada en els seus programes educatius i formatius al més pur estil d’un College americà, ens regim per situar a l’alumne/a en l’epicentre de tots els nostres programes i cursos, resultat en una formació excel·lent, una preparació rellevant i valuosa fins a convertir-los en autèntics professionals, sent una referència positiva, transformadora i esperançadora per a moltes persones.

La nostra Missió és la de la formar a persones amb un alt nivell de competència professional en determinats sectors a un escenari d’altíssim rigor acadèmic i practiques professionals que fan que els nostres alumnes disposin de plena consciència de la seva responsabilitat social i professional i estiguin llestos per a una incorporació immediata.

Naixem com a institució acadèmica amb el suport directe d’emprenedors i professionals dels sectors de les nostres escoles, amb un marcat caràcter internacional, i amb especial èmfasi en el desenvolupament integral de les competències professionals, tant professionals com personals.

La nostra escola Centre Superior de Formació Professional (la UNI de la FP) neix amb l’ objectiu de convertir-se en la referència educativa en el camp de la formació professional DUAL. La metodologia utilitzada permet la adquisició real per part dels alumnes de les competències demanades per les empreses. Estem a la vanguardia dels mètodes d’ensenyament i aprenentatge de les noves exigències educatives, laborals, professionals i socials en els graus formatius ofertats i tot complementat amb un complert programa de pràctiques formatives en empreses , entitats i institucions.

Graus ofertats:

  1. Hoteleria-Turisme
  2. Business & Marketing
Són més de 3.200 alumnes que han passat per les nostres aules per a rebre una formació presencial i amb ciència certa som un referent en la seva escala de valors com a persones i com a professionals.

Disposem de vincles directes amb empreses del món del lleure, d’Hotels i amb entitats que possibiliten crear un escenari integral per als nostres alumnes, des de la seva matrícula fins a la consecució d’un treball com a professional.

Des de la preciosa ciutat de Barcelona, et donem la benvinguda perquè formis part de la nostra escola i coneguis els nostres Programes i Cursos formatius. La teva carrera professional i personal comença a canviar…